SVR-camping MYRY Drenthe

Corona…hoe gaan wij daar mee om?

Van overheidswege zijn ook op onze camping een aantal maatregelen van toepassing i.v.m. Corona. 

Hieronder zetten we even de maatregelen voor u op een rij. Deze maatregelen zijn NIET VRIJBLIJVEND en wij zullen ook TOEZIEN op het juist toepassen van deze maatregelen.


Vooralsnog zullen wij gasten op de camping zoveel mogelijk verspreid plaatsen als mogelijk. Echter de plaatsen op onze camping zijn zo ruim opgezet dat het geen probleem is dat alle plaatsen evt. toch bezet worden.


Op het campingterrein en in de camping-gebouwen is iedereen ZELF VERANTWOORDELIJK voor het bewaren van de onderlinge afstand van 1,5 meter.


Bezoek is slechts in zeer beperkte mate mogelijk. U mag bezoekers alleen in overleg met de beheerder ontvangen. Bezoek dient te worden geregistreerd bij aankomst en zich tijdens aanwezigheid te houden aan de maatregelen.


Aan de buitenzijde van het oude toiletgebouw hebben we een extra watertappunt voorzien. Hier kunt u veilig drinkwater tappen zonder de gebouwen te betreden.


Was regelmatig uw handen en desinfecteer ze enkele malen per dag, vooral voor en na gebruik van het sanitair en het watertappunt.

Op verschillende plaatsen zullen wij zorgen voor desinfectiemiddelen voor uw handen.